TROTINET GUMA POLNA 8.5″ TIP 4 SHINY BLUE

Одберете опција

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T46596 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

dimenzija-na-gumi

8.5"

Гуми